Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2009 12:02 - Див Животински Секс
Автор: lexy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1750 Коментари: 0 Гласове:
1



Няколко ярки слънчеви лъчи се прокраднаха през щорите, зачовъркаха неприятно лявото му око и той направи неуспешен опит да го отвори.  Джони лежеше на пода, стискайки здраво празната бутилка на своя едноименник Пешеходеца, сякаш искаше да изтиска от нея и последните капки, които отдавна се бяха разтвотили в тежкия непроветрен въздух на стаята.

-Събуди ли се?-чу той нежен глас,  долитащ от леглото му.  Джони напрегна сили и отвори очи.  От леглото го гледаше русокоса красавица.  Беше изпаднал в алкохолна нирвана  още вечерта, когато взаимно се довършиха с Пешеходеца,  затова не можеше да си спомни нито кое е момичето,  нито как и кога е попаднало в стаята му.

Пиеше отдавна. Отначало от любопитство,  после забеляза,  че с бутилката се чувства свободен, решителен,  всемогъщ.  С помощта на новия си приятел започна да общува с имагинерни същества, които се подчиняваха на волята му и така постепенно се приближаваше до пълната хармония.

Пешеходецът всеки път разливаше живителна сила из тялото и ума на Джони и като родна майка не допускаше мрак и отчаяние в душата му.  Когато се връщаше в реалността (винаги с неохота), светът се струваше на Джони населен с малоумни идиоти,  непознатите го дразнеха до лудост, а познатите, дори тези, които наричаше свои приятели, бързо предизвикваха омразата му.

Умът и волята му отслабваха и ставаха негодни да решават ежедневните му проблеми.

Единственото нещо, което Джони не можеше да си обясни, беше защо наричат приятеля му Пешеходеца. Ракета-носител или ядрен реактор изглеждаха далеч, по-подходящи имена.

-Ти коя си?-искаше да попита Джони, но езикът му се заплете и той само измуча.

-Хи-хи!-захили се момичето.

Алкохолът беше проникнал във всяка клетка на тялото на Джони си създаваше течната й среда. В този момент клетъчните мазнини реагираха с изобилстващия алкохол и цялото тяло на Джони се разпени от биологично образувалите се сапуни. Той успя да стане от пода, насочи се към леглото, но не го улучи и зае отново пълзяща поза.

-Хи-хи!-пак се изсмя момичето.

Това ръгна жестоко честолюбието на Джони и предизвика поне 50%-ното му изтрезняване.

„Истинска е”-реши той-„щом ме дразни...”.

Изправи се и се хвърли към леглото. Тя се дръпна леко и той удари главата си в ръба. Усети разцепваща болка.

-Хи-хи, май махмурлукът те тресна!

Ароматът й достигна до настръхналите му рецептори. „Ще я задуша от секс”-помисли си Джони в прилив на страст.

Не беше правил секс с непознати-това му се струваше допустимо само за недоеволюиралите индивиди.

-Ти коя си?-попита той, този път членоразделно.

-Хи-хи! Познаваш ме добре.

В съзнанието на Джони започна истинска война между невроните, които се мъчеха да установят връзка между момичето и известните му женски имена и невроните, които тласкаха хормоните на страстта. Джони беше на път да загуби съзнание от силата на биологичните електротокове, но в крайна сметка хормоните удържаха победа.

Джони се изхълца звучно с аромат на алкохол и сграбчи бързо безименното момиче за гърдите. Бяха пухкави като възглавници от хотел „Риц”. Не че беше преспивал там, просто си ги представяше с такава мекота. Последва безпаметен животински секс.

Джони отново изгуби съзнание.

След няколко часа отвори очи.

В стаята „ухаеше” на Джони Уокър. Навсякъде беше разхвърлян пух от двете възглавници.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lexy
Категория: Забавление
Прочетен: 55393
Постинги: 18
Коментари: 10
Гласове: 281
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031